Gestió Del Canvi Amb JEA Games

gestió del canvi

L’Isaac Hidalgo ens ha fet reflexionar sobre els canvis a la nostra vida i com gestionar-los.

L’aprenentatge basat en el joc també serveix als adults.

Gestió del canvi jugant a SmallWorld, aquest era el títol del taller que realitzava l’Isaac Hidalgo, de JEA Games, en el marc del Festival del Joc DAU 2017.

Vivim en temps convulsos, en el sentit que els canvis són constants, incontrolables, i de vegades agressius. Com a ciutadans hem d’estar preparats, doncs, per acceptar els canvis, amb resignació o valentia. També hem de saber destriar, entre aquells afers sobre els quals tenim alguna influència (a través de les nostres accions i decisions), i aquells sobre els quals no en tenim cap ni una, per molt que ens afectin.

isaac hidalgo tallers

El joc de taula d’SmallWorld és una molt bona eina per entrenar-se i adonar-se de la importància que té saber anticipar-se a les hores baixes. En això radica la gestió del canvi.

smallworld tallers

SmallWorld és un joc d’expansió d’unitats, ambientat en la fantasia medieval i amb un toc d’humor. El jugador escull una raça, que va acompanyada d’una habilitat a l’atzar, i distribueix les peces o soldats sobre el taulell. A cada torn reagrupa les seves forces i continua la invasió dels territoris adjacents. En algun punt de la partida aquella raça ja no donarà més de sí i el jugador haurà de decidir-se a abandonar-la i adoptar-ne una de nova, amb la qual continuarà la seva partida. Decidir-se a donar el pas massa tard pot anar en detriment dels propis interessos del jugador, que veuria minvat el seu guany en punts.

smallworld tallers

L’objectiu del taller és fer-nos reflexionar sobre què ho fa que nosaltres com a persones, de vegades, no abracem el canvi quan aquest ens és del tot necessari, no perquè sigui positiu, però perquè abraçar-lo ens permet continuar donant passos endavant, encarant la vida. La por, molt possiblement, en sigui la raó.

Celebro moltíssim aquest nou estil de tallers que ofereix JEA Games. La gestió del canvi és una peculiaritat que afecta a totes les persones, per tant és un tema obert a tothom, però per comptes de general o dispers, el taller esdevé incisiu i acotat.

tallers jea games

Us recomano aquest i qualsevol dels tallers que pugui anar oferint l’Isaac Hidalgo de JEA Games.

Si voleu llegir sobre el seu taller de creació de jocs cliqueu aquí.

By Joel

Author: Joel

I enjoy playing games with my children, friends and family. L’anterior és el lema que faig servir en anglès, i és veritat. També faig promoció i tallers d’iniciació als jocs de taula, perquè crec que el joc és essencial per a l’ésser humà. No es tracta de buscar-li tres peus al gat, sinó que mentres et diverteixes (i divertir-se és del tot necessari) pots exercitar un cúmul d’habilitats i progressar-hi. La vida seria més profitosa si puguéssim jugar una mica cada dia.

Leave a Reply