Jugar En Família, Un Repàs Als Tallers

tallers jugar en família cap

Balanç d’aquesta primera ronda dels tallers Jugar en Família que arribaran a la seva conclusió el proper 1 de juliol.

Una experiència per a ser repetida…

Fa exactament 1 mes des que vaig anunciar els tallers Jugar en Família al blog (encara que quan pugui publicar aquest text que llegeixes potser hauran passat alguns dies més). Concretament va ser un 15 de maig, d’aquest 2017, però ja els havia començat a preparar des del dia 2 d’aquell mateix mes. La idea, de totes maneres, em va venir al cap quan portava tot just una setmana treballant amb la pàgina d’El petit gamer.

Vaig publicar el meu primer article a la pàgina en anglès (un 5 d’abril de 2017), amb la voluntat de no barrar-me el pas, però en ment ja tenia pensat que hauria d’esforçar-me, primordialment, a contactar amb l’àmbit local, els espais i les persones més properes. Una botiga de barri, una família que porta els seus nanos a la mateixa escola on van els meus. De seguida se’m va acudir que una bona manera d’atraure l’interès dels meus veïns seria posant en pràctica el mateix que promociono per escrit, jugar a jocs de taula en família. Basant-nos en aquesta premissa, els tallers han estat tot un èxit.

taller jugar en família cau d'en paff

He après molt, i han passat un munt de coses. El Cau d’en Paff, jugueteria que ens ha acollit per a fer els tallers gratuïts, tanca les seves portes i ens diu adéu. El negoci no els rutlla. Des d’aquí vull mostrar-los el meu agraïment, per haver-me ajudat a posar en marxa la maquinària necessària que m’ha permès de començar els tallers.

Vull agrair també la colaboració i confiança de Devir, sense els quals no hauria donat aquest pas endavant.

Hi ha hagut també sorpreses positives, com una invitació de l’APA de l’Escola Vicente Aleixandre de Martorell a participar en la seva festa de fi de curs; una futura pràctica dels tallers a l’espai de Can Portabella; l’inici d’una colaboració amb l’editorial Dragonaco, d’Alacant; i el contacte amb una altra jugueteria del barri, La Jota.

tallers jugar en família festa fi de curs

He entrat en contacte amb famílies molt diferents: des de la família que juga sovint i ha vingut a provar un joc en concret, fins la que no sabia on es ficava, passant per les que tenien més o menys curiositat i les que ja coneixien algun joc, de paraula o perquè l’havien jugat al poble o a casa uns parents. Amb totes elles hem passat una molt bona estona.

Si voleu veure fotos de l’activitat dels tallers visiteu el nostre facebook.

By Joel

Author: Joel

I enjoy playing games with my children, friends and family. L'anterior és el lema que faig servir en anglès, i és veritat. També faig promoció i tallers d'iniciació als jocs de taula, perquè crec que el joc és essencial per a l'ésser humà. No es tracta de buscar-li tres peus al gat, sinó que mentres et diverteixes (i divertir-se és del tot necessari) pots exercitar un cúmul d'habilitats i progressar-hi. La vida seria més profitosa si puguéssim jugar una mica cada dia.