Tallers: Jugar En Família

tallers jugar en familia leo

Tallers gratuïts d’iniciació als jocs de taula per a famílies.

Recomenat per a infants de 6 a 9 anys…

Evidentment, els jocs que ens preparem per a jugar en aquests primers tallers poden admetre un ventall d’edats molt més ampli, des dels 4 anys i fins més enllà dels 12, perquè encara que es tracti de la versió Junior de tres jocs que originalment ja s’han guanyat un lloc entre les famílies, aquestes tres versions també donen molt de sí. Parlem de: Carcassonne Junior, Catan Junior i Stone Age Junior.

*Per manca d’aprovisionament, hem hagut de canviar el Catan Junior pel Leo (guanyador del Deutscher Spiele Preis al millor joc infantil de l’any i nominat al Kinderspiel des Jahres 2016).

Són tres jocs adequats per a iniciar-se o renovar-se en el món dels jocs de taula.

Per a inscriure-us haureu de clicar aquí, i seguir les instruccions del formulari. Les places són limitades, i per aquesta raó és necessari fer-ne la reserva.

El lloc on es realitzaran els tallers és a la jugueteria El Cau d’En Paff.

Els tallers començaran el dijous dia 1 de juny i s’allargaran fins a tres setmanes. Tindreu oportunitat d’escollir entre dijous o dissabte, i també entre dues sessions, a les 17:30 o a les 18:30. Animeu-vos!

En breu començarem a publicar informació més detallada sobre cada un dels jocs.

Si voleu estar atents a nous tallers i rebre a més els articles publicats d’El petit gamer, podeu subscriure-us a la secció corresponent de la nostra web (elpetitgamer.com). També podeu seguir-nos per facebook, si ho preferiu.

By Joel

Author: Joel

I enjoy playing games with my children, friends and family. L'anterior és el lema que faig servir en anglès, i és veritat. També faig promoció i tallers d'iniciació als jocs de taula, perquè crec que el joc és essencial per a l'ésser humà. No es tracta de buscar-li tres peus al gat, sinó que mentres et diverteixes (i divertir-se és del tot necessari) pots exercitar un cúmul d'habilitats i progressar-hi. La vida seria més profitosa si puguéssim jugar una mica cada dia.