Paff, El Cau Dels Més Petits

paff capçalera

El Cau d’en Paff és una botiga de joguines de barri que treballa el comerç de proximitat i ofereix tallers diversos.

Paff era un drac motoritzat que vivia a Sant Andreu…

Concretament al carrer Malats número 8, on sembla que hi ha un carreró màgic que passa desapercebut als més grans, però no pas als més petits.

El Cau d’en Paff es va instal·lar ja fa uns anys al cor de Sant Andreu de Palomar (Barcelona) i va omplir un espai que estava desert: el d’una jugueteria amb voluntat d’involucrar-se socialment amb el barri. Els tallers que van començar a oferir poc després d’obrir les seves portes eren una innovació pels veïns de Sant Andreu, a diferència d’ara, que amb la proliferació de casals veïnals, associacions i ateneus de gestió comunitària, l’oferta s’ha multiplicat (i ja està prou bé que hagi sigut així).

paff devyr

Una botiga de joguines infantils no té cap necessitat de dedicar una part del seu negoci als jocs de taula, tot i així moltes fan ús del seu espai per a tenir-ne una petita mostra, i és que per als petits de la casa no hi ha limitacions ni fronteres. El cau d’en Paff es troba dividit en seccions que es mostren com els aparadors d’aquest carreró màgic del que us parlava abans.

A la botiga hi trobareu de tot, a més de joguines: contes infantils, jocs de construcció i robòtica (Lego), disfresses, complements educatius per a l’aprenentatge, vehicles i també jocs de taula.

paff montse de diego morera

Un altre dia explorarem aquesta amplitud de mires que tenen els infants, aquesta facilitat per a barrejar conceptes.

En aquest article, el primer que dedico a una botiga, m’alegra comunicar-vos que els tallers gratuïts per a famílies, els quals pròximament posarem en marxa, els farem aquí, al Cau d’en Paff. Seran tallers dedicats a conèixer una selecció de jocs de taula i aprendre’n conjuntament alguna cosa. Podeu trobar-ne més informació al meu article anterior.

paff motorcycle

El Cau d’en Paff, enllaços: si voleu visitar la seva pàgina web i escoltar la cançó, cliqueu aquí; també podeu visitar la seva pàgina de facebook; però de veritat que us recomano passar-vos-hi, si és que encara no la coneixeu (google maps).

By Joel

Author: Joel

I enjoy playing games with my children, friends and family. L'anterior és el lema que faig servir en anglès, i és veritat. També faig promoció i tallers d'iniciació als jocs de taula, perquè crec que el joc és essencial per a l'ésser humà. No es tracta de buscar-li tres peus al gat, sinó que mentres et diverteixes (i divertir-se és del tot necessari) pots exercitar un cúmul d'habilitats i progressar-hi. La vida seria més profitosa si puguéssim jugar una mica cada dia.